Zwangerschap

VECAS

Binnen onze praktijk doen wij mee aan het VeCaS-project (Verloskundig Casusregistratie Systeem).

 

In dit project worden gegevens over het normale beloop van zwangerschap, baring en kraambed verzameld met als doel om meer zicht te krijgen op het verloop en de uitkomsten van gezonde zwangeren in Nederland. Verloskundigen uit VeCaS-praktijken vragen zwangere vrouwen om toestemming voor het gecodeerd gebruik van hun cliëntdossiers voor wetenschappelijk onderzoek.

 

Deelname aan dit project is vrijwillig en het besluit om al dan niet deel te nemen, heeft geen enkele invloed op de te ontvangen zorg van de verloskundige.

 

Het project wordt uitgevoerd door Lectoraat Midwifery Science van de Academie Verloskunde Maastricht en afdeling Midwifery Science van de Academie Verloskunde Amsterdam Groningen (AVAG) en Amsterdam UMC, locatie VUmc.

 

Alle gegevens die voor het project verzameld worden, zullen vertrouwelijk worden behandeld. De gegevens worden gecodeerd verstrekt aan de betrokken onderzoekers.

Nieuwe locatie!

Per 29 augustus 2022 krijgen wij een nieuwe locatie!


Vanaf 29 augustus 2022 vervalt het adres aan de Edvard Munchweg 33, het nieuwe adres wordt: Edvard Munchweg 16B

Per 1 november 2022 vervalt ook de Daan Hoeksemastraat 57, echo's die op de Daan Hoeksemastraat 57 waren vinden van 29 augustus 2022 alleen nog plaats op de Edvard Munchweg 16B

Wij hopen jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, mocht je toch vragen hebben kan je contact met ons opnemen: info@geboorte-atelier.nl of 036-7601277