Voorbereiding op de kraamweek

Het intakegesprek

Rond de 30e week van je zwangerschap nemen we contact met je op om een afspraak te maken voor het intakegesprek. Als je zwanger bent van je eerste kindje komen we bij jou thuis voor het intakegesprek. Is dit je tweede (of volgende) zwangerschap, dan kan het ook telefonisch of via videobellen.

 

De consulent neemt echt de tijd voor je en vertelt je wat je tijdens je bevalling en in de kraamweek van je kraamzorg kunt verwachten. En zij is benieuwd naar jou en jullie gezin. Wat zijn jouw wensen voor de kraamweek? Zijn er bijzonderheden waar onze kraamverzorgende rekening mee kan houden? Deze informatie zet ze in je kraamdossier. In de kraamtijd houdt je kraamverzorgende hierin bij hoe het met jou en je baby gaat. Er staan ook veel tips en adviezen in die je van je kraamverzorgende krijgt, zodat je die altijd kunt nalezen, of je nu alvast kan voorbereiden. Tevens geven we een indicatie van het aantal kraamzorguren waar je recht op hebt.

 

Ook zal de consulent uitleggen welke materialen je nodig hebt voor je baby, de (thuis)bevalling en kraamweek (bijvoorbeeld bedverhogers). Deze materialen zijn via ons te bestellen.

Welkom bij Het Geboorte-atelier

Alle zorg onder één dak

 

 

Schrijf je in Heb je een vraag?