Andere zorgverleners

Wij zijn trotse partners van Preall. Preall is een verloskundig samenwerkingsverband tussen alle zorgverleners waar je mee te maken kan krijgen tijdens je zwangerschap, de bevalling en de kraamperiode. Al deze zorgverleners zijn professionals met ieder zijn of haar eigen specialisme die intensief met elkaar samenwerken binnen Preall. Hierdoor zijn lijnen erg kort, verloopt communicatie efficiënt en is de zorg tussen de verloskundigen, gynaecologen, kraamverzorgenden en andere professionals goed op elkaar afgestemd. Samen zorgen wij ervoor dat jouw zwangerschap, bevalling en kraambed zo soepel mogelijk verloopt. Thuis als het kan, in het ziekenhuis als dat gewenst is.

Logo Preall Thuis In Geboortezorg

Kraamcentra

De meeste verzekeringen hebben een samenwerkingscontract met een kraamzorginstelling. Vraag dit na bij je verzekering. Wij werken samen met alle kraamcentra die er zijn. We hebben een fijne samenwerking met de partners van PREALL:

Huisartsen

Ziekenhuizen

Lactatiekundige

Tijdens je zwangerschap kan je al met vragen bij haar terecht. Je kunt 1x gratis op consult bij haar, op onze praktijk. Je kunt Marianne bellen of mailen om een afspraak te maken.