Zwangerschap

De eerste controle

De eerste controle is tussen de 10 en 12 weken en hierbij verrichten wij een termijnecho en doen wij een intakegesprek. Tijdens dit gesprek vragen wij naar jouw gezondheid, erfelijke aandoeningen, leefstijl en naar de gezondheid van je partner. Je kunt je hiervoor voorbereiden op: www.zwangerwijzer.nl.

 

vitaliteitsecho (de eerste keer dat je je kindje ziet!) 15 minuten
intake van de verloskundige van Het Geboorte-atelier 45 minuten

 

Op vaste momenten in de week hebben wij dan overleg met de gynaecologen. Afhankelijk daarvan kan het zijn dat je een beeldbelconsult met de gynaecoloog krijgt.

Sommige stellen kiezen voor een vitaliteitsecho, deze echo kan vanaf ongeveer 7 weken. Deze echo wordt niet vergoed door de zorgverzeraar (zie tarieven). Indien je een medische indicatie hebt, wordt deze wel vergoed en zal de assistente deze voor je inplannen.

Nieuwe locatie!

Per 29 augustus 2022 krijgen wij een nieuwe locatie!


Vanaf 29 augustus 2022 vervalt het adres aan de Edvard Munchweg 33, het nieuwe adres wordt: Edvard Munchweg 16B

Per 1 november 2022 vervalt ook de Daan Hoeksemastraat 57, echo's die op de Daan Hoeksemastraat 57 waren vinden van 29 augustus 2022 alleen nog plaats op de Edvard Munchweg 16B

Wij hopen jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, mocht je toch vragen hebben kan je contact met ons opnemen: info@geboorte-atelier.nl of 036-7601277