Als kind op de basisschool mocht Mieke altijd met haar moeder mee op kraamvisite bij familie en vrienden en dit vond ze altijd prachtig. Bij het verschijnen van de verloskundige wist ze het zeker: dit wilde ze later gaan doen. Eerst begonnen als freelancer en daarna aangesloten bij een praktijk die écht bij haar past.

 

Mieke is daarom al sinds 2006 onderdeel van Het Geboorte-atelier en ervaart dit als een groot goed: ze is blij om met collega’s te werken die zoveel passie voor het vak hebben. Ze weet dat zijn en haar collega’s echt voelen hoe bijzonder deze periode is voor jou/jullie. Het is voor haar heel speciaal dat ze mag meedenken en meevoelen tijdens deze intieme en bijzondere momenten.

 

Persoonlijk woordje van Mieke:

“Het bijzondere aan dit werk vind ik, dat ik mensen van begin tot eind kan begeleiden, gerust kan stellen en bij het bijzondere moment van de geboorte mag zijn. Het is zo mooi als iemand dan bij een volgende zwangerschap weer terug komt en je elkaar herkent. Dat maakt het werk steeds leuker! Ik kijk er naar uit om ook jou te mogen helpen.”

Welkom bij Het Geboorte-atelier

Alle zorg onder één dak

 

 

Schrijf je in Heb je een vraag?