Rochelle droomde er tijdens haar jeugd al van om verloskundige te worden. De ontwikkeling van een embryo tot baby, van partners tot ouders vindt zij ontzettend interessant. Het is voor haar een eer om jou/jullie te mogen begeleiden in deze periode.

 

Naast de fysiologie is het haar doel om zoveel mogelijk binnen jou/jullie persoonlijke wensen te handelen. Het mooiste aan het beroep als verloskundige is voor Rochelle het mogen bijwonen van alle speciale momenten van zwangerschap, geboorte tot kraambed. Daarnaast adviseert zij vrouwen rondom anticonceptie.

 

Persoonlijk woordje van Rochelle:

“Wil jij je kinderwens nog even uitstellen? Wil je voorlopig even niet meer zwanger worden? Of is jouw kinderwens helemaal vervuld? Sinds kort plaats ik voor het Geboorte-atelier ook spiralen. Naast de spiralen ben ik natuurlijk ook gewoon verloskundige die het liefst bevallingen begeleid.”
“Wil jij je kinderwens nog even uitstellen? Wil je voorlopig even niet meer zwanger worden? Of is jouw kinderwens helemaal vervuld? Sinds kort plaats ik voor het Geboorte-atelier ook spiralen. Wie weet zien we elkaar snel!”

Welkom bij Het Geboorte-atelier

Alle zorg onder één dak

 

 

Schrijf je in Heb je een vraag?