Foto Angélique Rond

Als 5-jarig meisje wist ze al dat verloskundige het perfecte beroep voor haar zou zijn, toen ze de geboorte van haar zusje meemaakte en geïntrigeerd was door de begeleiding van de verloskundige.

 

Vol enthousiasme heeft Angelique daarna niet alleen de opleiding afgerond, maar is zij in 2005 Het Geboorte-atelier begonnen. Inmiddels is deze praktijk uitgegroeid tot een ontzettend hecht team van collega’s en meerdere locaties.

 

Naast verloskunde heeft Angelique zich gespecialiseerd in het psychologische proces rondom zwangerschap, moederschap en verlies als vrouwencoach. Dit voelt voor haar als een unieke aanvulling op haar prachtige beroep.

 

Persoonlijk woordje van Angelique:

“Het is zo bijzonder dat je deel uit mag maken van deze bijzondere periode in iemands leven waarbij men het vertrouwen in jouw handen legt. Ik blijf dat tot de dag van vandaag een voorrecht vinden.”

Nieuwe locatie!

Per 29 augustus 2022 krijgen wij een nieuwe locatie!


Vanaf 29 augustus 2022 vervalt het adres aan de Edvard Munchweg 33, het nieuwe adres wordt: Edvard Munchweg 16B

Per 1 november 2022 vervalt ook de Daan Hoeksemastraat 57, echo's die op de Daan Hoeksemastraat 57 waren vinden van 29 augustus 2022 alleen nog plaats op de Edvard Munchweg 16B

Wij hopen jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, mocht je toch vragen hebben kan je contact met ons opnemen: info@geboorte-atelier.nl of 036-7601277