Als 5-jarig meisje wist ze al dat verloskundige het perfecte beroep voor haar zou zijn, toen ze de geboorte van haar zusje meemaakte en geïntrigeerd was door de begeleiding van de verloskundige.

 

Vol enthousiasme heeft Angelique daarna niet alleen de opleiding afgerond, maar is zij in 2005 Het Geboorte-atelier begonnen. Dit was de eerste vrijgevestigde praktijk in Almere. Inmiddels is de praktijk uitgegroeid tot een ontzettend hecht team van collega’s op een prachtige en fijne locatie.

Naast verloskunde heeft Angelique zich gespecialiseerd in het psychologische proces rondom zwangerschap, moederschap en verlies als (trauma) coach en bevallingsverwerkingsspecialist. Daarnaast is zij in 2023 gestart met de opleiding tot systemisch therapeut en intuitief opsteller die zij eind 2024 zal afronden. Dit voelt voor haar als een unieke aanvulling op haar prachtige beroep.

 

Persoonlijk woordje van Angelique:

“Het is zo bijzonder dat je deel uit mag maken van deze bijzondere periode in iemands leven waarbij men het vertrouwen in jouw handen legt. Ik blijf dat tot de dag van vandaag een voorrecht vinden.”

Welkom bij Het Geboorte-atelier

Alle zorg onder één dak

 

 

Schrijf je in Heb je een vraag?