Verloskundige zorg

Binnen de geboortezorg is Het Geboorte-atelier al bijna 19 jaar een begrip in Almere. Wij ondersteunen je gedurende je kinderwens, de gehele zwangerschap, begeleiden je bij een miskraam, bevalling en in de kraamperiode. Daarnaast bieden wij (trauma)coaching aan voor oa het verwerken van je bevalling of als je vast loopt in je leven en daarbij hulp nodig hebt. En onze praktijk plaatst spiralen.
Wat wij hoog in het vaandel hebben staan is persoonlijke zorg. Onze praktijk bestaat uit zeer ervaren verloskundigen waardoor we jullie de beste zorg op maat kunnen bieden.
Bij Het Geboorte-atelier zijn er vele mogelijkheden en kijken we samen met jouw/jullie welke manier van zorg het beste bij jullie past en dat je je gehoord en gezien voelt. Denk daarbij aan de keuze om het hele team te ontmoeten of vind je het prettiger om 2 verloskundigen gedurende je controles te zien? Waar en hoe je ook wil bevallen, wij staan voor jou klaar. Wij denken met je mee en doen er alles aan om je een fijne en bijzondere ervaring te geven.

Kinderwens

Zwangerschap

Bevalling

Kraambed

Nacontrole

Miskraam

Welkom bij Het Geboorte-atelier

Alle zorg onder één dak

 

 

Schrijf je in Heb je een vraag?