Foto Rochelle Rond

Rochelle droomde er tijdens haar jeugd al van om verloskundige te worden. De ontwikkeling van een embryo tot baby, van partners tot ouders vindt zij ontzettend interessant. Het is voor haar een eer om jou/jullie te mogen begeleiden in deze periode.

 

Naast de fysiologie is het haar doel om zoveel mogelijk binnen jou/jullie persoonlijke wensen te handelen. Het mooiste aan het beroep als verloskundige is voor Rochelle het mogen bijwonen van alle speciale momenten van zwangerschap, geboorte tot kraambed. Daarnaast adviseert zij vrouwen rondom anticonceptie.

 

Persoonlijk woordje van Rochelle:

“Wil jij je kinderwens nog even uitstellen? Wil je voorlopig even niet meer zwanger worden? Of is jouw kinderwens helemaal vervuld? Sinds kort plaats ik voor het Geboorte-atelier ook spiralen. Naast de spiralen ben ik natuurlijk ook gewoon verloskundige die het liefst bevallingen begeleid.”
“Wil jij je kinderwens nog even uitstellen? Wil je voorlopig even niet meer zwanger worden? Of is jouw kinderwens helemaal vervuld? Sinds kort plaats ik voor het Geboorte-atelier ook spiralen. Wie weet zien we elkaar snel!”

Nieuwe locatie!

Per 29 augustus 2022 krijgen wij een nieuwe locatie!


Vanaf 29 augustus 2022 vervalt het adres aan de Edvard Munchweg 33, het nieuwe adres wordt: Edvard Munchweg 16B

Per 1 november 2022 vervalt ook de Daan Hoeksemastraat 57, echo's die op de Daan Hoeksemastraat 57 waren vinden van 29 augustus 2022 alleen nog plaats op de Edvard Munchweg 16B

Wij hopen jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, mocht je toch vragen hebben kan je contact met ons opnemen: info@geboorte-atelier.nl of 036-7601277