Foto Halima Rond

Halima heeft gekozen om in de wereld van verloskunde werkzaam te zijn, na de geboorte van haar eigen kinderen. Zij ervaarde dit als een magische periode, heel anders dan de financiële wereld waar zij op dat moment werkzaam in was.

Dag financiële wereld, hallo baby’s! Maar voordat er baby’s zijn is er nog een periode van negen maanden dat doorlopen moet worden. En die negen maanden kunnen op allerlei manieren verlopen. Om ouders daarin te begeleiden werkt Halima als ook docent ‘Zwangerschapsyoga & Geboortevoorbereiding’ bij BevalBewust.

 

Persoonlijk woordje van Halima:

“Tijdens mijn eigen zwangerschap merkte ik hoe waardevol een goede voorbereiding kan zijn voor het kunnen genieten van de zwangerschap en hoe bijzonder een bevalling kan zijn. Het mooiste vind ik dat (aanstaande) ouders/moeders na de cursus vaak vol zelfvertrouwen de bevalling in gaan.”

Nieuwe locatie!

Per 29 augustus 2022 krijgen wij een nieuwe locatie!


Vanaf 29 augustus 2022 vervalt het adres aan de Edvard Munchweg 33, het nieuwe adres wordt: Edvard Munchweg 16B

Per 1 november 2022 vervalt ook de Daan Hoeksemastraat 57, echo's die op de Daan Hoeksemastraat 57 waren vinden van 29 augustus 2022 alleen nog plaats op de Edvard Munchweg 16B

Wij hopen jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, mocht je toch vragen hebben kan je contact met ons opnemen: info@geboorte-atelier.nl of 036-7601277