Bibi Dohmen Rond

Zij heeft een hele fijne eindstage gelopen bij Het Geboorte-atelier en is naar eigen zeggen ‘blijven plakken’, omdat ze zich zo thuis voelde binnen het team.

 

Voor Bibi was het al lang duidelijk dat zij in de zorg werkzaam wilde zijn. Haar moeder zei ooit dat ze bij een carrière switch absoluut verloskundige zou worden en hier werd Bibi ook erg nieuwsgierig naar. Ze was al gauw om en dit bleek ook haar pad te zijn. Ze vindt het erg mooi om deel uit te maken van deze speciale tijd in het leven en geeft jou/jullie graag de allerbeste zorg.

 

Persoonlijk woordje van Bibi:

“Bij een zwangerschap ontstaat er niet alleen nieuw leven in de vorm van een nieuw kindje, maar ook in de vorm van een nieuwe rol van toekomstige ouders. Als verloskundige hoop ik bij te dragen aan een mooie ervaring voor ouders en hen te helpen groeien in deze nieuwe rol.”

Nieuwe locatie!

Per 29 augustus 2022 krijgen wij een nieuwe locatie!


Vanaf 29 augustus 2022 vervalt het adres aan de Edvard Munchweg 33, het nieuwe adres wordt: Edvard Munchweg 16B

Per 1 november 2022 vervalt ook de Daan Hoeksemastraat 57, echo's die op de Daan Hoeksemastraat 57 waren vinden van 29 augustus 2022 alleen nog plaats op de Edvard Munchweg 16B

Wij hopen jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, mocht je toch vragen hebben kan je contact met ons opnemen: info@geboorte-atelier.nl of 036-7601277