TERUGBLIK 2014 EN VOORUITZICHT 2015

2014 was in meerdere opzichten een mooi jaar voor ons. Mede dankzij jullie kunnen we terugkijken op bijzondere gesprekken die we met vele van jullie hebben gehad en mooie kindjes die er zijn geboren. Wij zijn dankbaar voor het vertrouwen dat jullie in onze hebben zodat we het bijzonderste moment in jullie leven met jullie mochten delen.

Op verloskundig gebied zijn er ook grote stappen gezet dit jaar, zo is o.a. het centrum voor zwangerschap en geboorte na 7 jaar vergaderen van de grond gekomen en kijken we terug op een fijne samenwerking met het flevoziekenhuis en de andere praktijken die in Almere werkzaam zijn. Ook hebben we een nieuw logo gekregen en een totaal nieuwe website.

Verder is dit jaar Mieke bevallen van een prachtige mannetje en is Samantha zwanger van haar derde kindje.

2015 zien we met een goed gevoel tegemoet. We kijken uit naar alle bevallingen die in het verschiet liggen maar ook naar het contact met jullie want door alle zwangeren in onze praktijk die een kijkje in hun leven geven zorgt ervoor dat wij nog iedere dag met ontzettend veel plezier ons werk kunnen doen. Dank daarvoor!

Wij wensen iedereen een gezellige jaarwisseling en een gezond, bijzonder en gelukkig 2015 (en omdat we het niet kunnen laten om nog een advies te geven aan alle zwangeren: vervang de champagne voor jip en janneke bubbeltjessap!!)

Laat je bericht achter

We vinden het erg leuk als je wat schrijft!

Write your feedback *

Name *