Zelf een bericht schrijven? Klik hier!

 1. Milou van Genderen
  6 maanden ago Beantwoorden

  Lieve allemaal,

  Wat hebben jullie ons geweldig begeleid tijdens de zwangerschap. Altijd een luisterend oor, geduld en professionaliteit. Wanneer ik onzeker was of vragen had stonden jullie altijd voor ons klaar. Ik wil Femke in het bijzonder bedanken, je bent een schat!

  Heel veel succes allemaal en ga zo door toppers!

  Veel liefs,

  Bart, Milou en Charlie Batstra

 2. Laura den Besten
  7 maanden ago Beantwoorden

  Ondanks dat de helft van mijn zwangerschap gedurende COVID-19 viel, kijk ik terug op hele fijne begeleiding. Wat werken hier lieve dames die de tijd voor je nemen, professioneel zijn maar met die ‘warme omhelzing’. Gezien ik medisch werd was er helaas niemand van het Geboorte-atelier aanwezig tijdens mijn bevalling in juli, wat ik een een enorme domper vond. Ik kijk tenslotte terug op fijne nazorg, waardoor ik mij gesteund voelde tijdens mijn eerste stappen op het ouderschapspad. Bedankt lieve dames en wie weet tot ooit!

  Ps. De vaste echoscopist met jaren lange ervaring is ook echt een topper. Wie kan er nou vóór de bevalling vertellen hoeveel haar mijn zoon heeft, wat voor kleur en hoe lang zijn wimpers zijn?! Geweldig leuk.

 3. Deborah
  1 jaar ago Beantwoorden

  Deze dames zijn echt een aanrader.
  Nemen de tijd voor je en zijn heel vriendelijke.
  Bij hun gelopen met mijn 3 zwangerschappen
  Ik raad iedereen aan om voor deze dames te kiezen je krijgt er geen spijt van !!!

 4. Arthur en Wendy
  2 jaar ago Beantwoorden

  Wij willen jullie bedanken voor de uitstekende zorg die we voor, tijdens en na de bevalling van jullie hebben gekregen. Wij konden dag en nacht bij jullie terecht, werden altijd gehoord en telkens weer geholpen. De vriendelijkheid, het geduld, de kennis en kunde van het vak en de professionaliteit, kunnen wij alleen maar met een dikke tien beoordelen.

  Dank jullie wel!

 5. Mariska
  2 jaar ago Beantwoorden

  Lieve meiden,
  Wat gaat de tijd toch weer snel. Bijna 10 maanden geleden werd Joaz geboren. Veel eerder dan ik zelf had verwacht en kon bevatten. Jullie waren er voor mij, tijdens de controles mijn angsten en bij de bevalling, ga zo door. Ik heb mede dankzij jullie intens genoten van mijn zwangerschap en mijn derde mannetje.

 6. Nathalie de Vries
  3 jaar ago Beantwoorden

  Wauw, wat ben ik hier tijdens mijn zwangerschap en thuisbevalling van ons dochtertje Lizzy goed door Mieke en haar collega in opleiding begeleid. Zorgzame meiden, die goed aanvoelen wat voor jou belangrijk is tijdens je bevalling. Nogmaals bedankt en heel veel succes met jullie praktijk!
  Liefs van Lizzy en Nathalie

 7. Ilona de Groot
  4 jaar ago Beantwoorden

  Het Geboorte-Atelier is een liefdevol verloskundigenpraktijk. Alle verloskundigen zijn betrokken, professioneel en hebben alle aandacht voor je tijdens de zwangerschap, de bevalling en in je eerste kraamweek. Het kan als een nadeel voelen dat er meerdere verloskundigen zijn, maar met de consulten wordt rekening gehouden dat je iedere verloskundige een keer gezien hebt, waardoor er geen vreemd gezicht aan je bed staat tijdens de bevalling. Ook in de eerste kraamweek kan je bij ze terecht voor vragen en adviezen, ook midden in de nacht. En dat is heel fijn als je voor het eerst ouder bent geworden!
  Voor ons staat het vast: als er nog meer kindjes geboren mogen worden binnen ons gezin, dan hoef ik niet na te denken over een goede verloskundigenpraktijk.

 8. GN
  5 jaar ago Beantwoorden

  Beide zwangerschappen bij Het Geboorte Atelier gezeten, de eerste zwangerschap hadden we Arja, wat ook zeker een topper was! Maar Samantha vulde dat plekje daarna perfect op! Top team, je wordt niet behandeld als nummer maar als mens, meedenkend en open. Ik denk dat de kracht van het bedrijf ligt bij het soort type verloskundige. Dat is uiteindelijk de fundering van het bedrijf. En zoals dat nu is is dat super.
  Mijn oudste zoon werd ook leuk betrokken bij de controles.
  Niets meer dan lof.
  Alleen 1 dingetje wat ik jammer vond, bij beide bevallingen had ik een invaller! Jammer maar kwam toen zo toevallig uit. Bij oooooit een derde zwangerschap zou ik mij weer melden bij Het Geboorte Atelier.

 9. Tessa Graman-Feijen
  5 jaar ago Beantwoorden

  Wij zijn bij beide zwangerschappen en bevallingen door de dames van het Geboorte-atelier fantastisch begeleidt. Het voelt als thuiskomen bij de meiden, zoveel persoonlijke aandacht. Wij kunnen het Geboorte-atelier iedereen aanraden.
  Voor ons is vooral Anqelique heel speciaal omdat zij onze beide zoons ter wereld heeft gebracht.
  Van ons krijgt de praktijk een dikke 10!

 10. Arina
  5 jaar ago Beantwoorden

  Hele fijne begeleiding gehad tijdens mijn zwangerschap en in de kraamtijd. Je kan altijd bellen. Jullie betrokken mijn zoontje ook altijd bij de controle. Dan mocht hij helpen. Bedankt voor de goede zorgen.

 11. Charelle
  5 jaar ago Beantwoorden

  Aangezien wij alleen Samantha hebben gezien kan ik niks anders zeggen dan bedankt!
  met 34 weken zwangerschap moesten wij verplicht overstappen naar het Geboorte Atelier maar had ik er maar vanaf het begin gezeten!
  altijd met open armen ontvangen en alles kon bespreekbaar gemaakt worden!
  Door oplettendheid werden wij met 37 weken doorgestuurd naar het ziekenhuis waar onze zoon toen gehaald is!
  Noah doet het keurig en kan niks anders zeggen dan complimenten aan jullie!.

  Dank dank dank!.
  Zeker aan te raden en mocht er een 2e komen, zijn wij weer bij jullie!

  liefs.

 12. Dunya Ruiter
  5 jaar ago Beantwoorden

  Op 31/1 ziin wij de trotse ouders geworden van ons meisje Liv. We hebben een super fijne bevalling gehad onder leiding van de lieve Samantha.

  Van het moment van zwanger zijn tot en met de nacontroles hebben wij Samantha, Angelique en Mieke ervaren als heel erg warme en betrokken dames met veel kennis van het vak. Ik kan het geboorte atelier aan iedereen aanraden en als wij nog een tweede kindje zouden mogen krijgen dan zeker weer onder de deskundigheid van het geboorte atelier!!

  Heel erg bedankt voor alle goede zorgen.

  Liefs,
  Paul, Dunya en Liv

 13. Krissie Ehlert
  5 jaar ago Beantwoorden

  Inmiddels is hij 10 dagen ”oud’, onze prachtige zoon. Boven in bed ligt naar volle tevredenheid zijn 4.5 jarige zus te slapen. Beide geboortes zijn vanaf het eerste moment begeleid door ”de meiden” van het Geboorte Atelier. Elke geboorte is bijzonder, zo ook onze dochter (snelle geboorte met een glansrijke rol voor onze eettafel) en een verse zoon (een indien mogelijk nog snellere geboorte met 2 verloskundige omdat deze plaatsvond op de wisseling van de wacht)
  Wij hebben de zorg van het Geboorte Atelier als heel prettig, persoonlijk en professioneel ervaren. Zeg nooit nooit… Mocht nummer 3 ons gezin versterken, is voor ons geen twijfel dat dat wondertje ook onder controle komt van deze meiden.

 14. Maaike mooijman
  5 jaar ago Beantwoorden

  Een professioneel verloskundige praktijk.
  Aardige meiden die je altijd serieus nemen !
  Je voelt je meteen welkom en op je gemak als je binnen komt.
  Tijdens de bevalling en zwangerschap zeer goed begeleid en ondersteund .
  Ik zal dan ook iedereen aanraden voor het geboorte atelier te kiezen .

 15. Mieke (een andere, niet de verloskundige...)
  5 jaar ago Beantwoorden

  Vier jaar geleden bij de geboorte van onze zoon, waren wij al heel tevreden over de begeleiding. Gezellig, vriendelijk, de verloskundigen denken met je mee, zijn positief kritisch en dat alles in een leuke, sfeervolle praktijk. Ook in een nare tijd, voelden wij ons erg gesteund. Groot was de blijdschap dat we 3,5 jaar later weer op consult mochten komen! Ook toen ik medisch werd (en dus naar een gynaecoloog moest en (tranen met tuiten, want hormonen….) niet meer bij de praktijk langs hoefde) heb ik betrokkenheid ervaren. Gelukkig keerde het tij en is de bevalling begonnen onder begeleiding van het Geboorte-atelier. Ik raad het al mijn vriendinnen aan!

 16. Olaf en Sabrina
  5 jaar ago Beantwoorden

  Lieve Dames,

  Enorm bedankt voor de fijne tijd bij jullie geboorte atelier.
  Vanaf de eerste afspraak hebben wij ons ontzettend welkom gevoeld.
  Klein, knus een beetje thuis.
  Wij raden jullie aan iedereen aan en mocht de tijd daar zijn dan is daar geen twijfel mogelijk en komen wij graag weer bij jullie terug.

  Veel liefs,
  Olaf, Sabrina en Davi

 17. Sabrine
  5 jaar ago Beantwoorden

  *Super tevreden!!!

  Jullie zijn zeer betrokken, open en geïnteresseerd, niet alleen tijdens de zwangerschap maar ook na de bevalling.
  Helaas moest ik uiteindelijk in het ziekenhuis bevallen, maar had er evt thuis met jullie alle vertrouwen in gehad!
  Ga zo door, ik zal jullie ten alle tijden van harte aanbevelen
  Bedankt voor alles!

 18. Amanda
  5 jaar ago Beantwoorden

  Lieve Angelique, Mieke en Samantha,

  Altijd gezellig en fijn, zo ervaarde ik de controles die er waren. Jullie namen uitgebreid de tijd om vragen en onzekerheden te beantwoorden. En toen ik zwanger was van de 2e betrokken jullie ons andere kindje altijd zo fijn erbij. Eerlijk gezegd mis ik die controles wel! Zou zo langs gaan al is het alleen maar voor de gezelligheid. Voor ons komt er geen 3e kindje meer maar we kunnen met zo een fijn gevoel op beide bevallingen terug kijken.
  Er zullen vast niet veel vrouwen zijn die bevallen zijn in hun eigen huis, waar de kindjes op precies hetzefde plekje ter wereld zijn gekomen.
  En dat terwijl ik bij de 2e precies 42 weken zwanger was, ik wilde zo graag thuis bevallen en jullie hebben en alles aan gedaan om dat mogelijk te maken. En in het bijzonder Mieke, die de bevalling van ons 2e kindje heeft begeleid.

  Wij willen jullie ontzettend bedanken voor alles! Jullie zijn allemaal toppers!

  Liefs, Amanda, Joost, Delia & Boaz

 19. Monique Bout
  5 jaar ago Beantwoorden

  Inmiddels een dochter van 2 jaar en een zoon van 7 maanden helaas bij de eerste bevalling konden ze er niet bij aanwezig zijn omdat ik met 34 weken al ging bevallen maar bij de 2e bevalling echt super goed geholpen.
  Mieke was nog net optijd om bij de geboorte te kunnen helpen. Ze kwam binnen met de mededeling dat het flevoziekenhuis vol was dat ik ergens anders naar toe moest en 5 min later was mijn zoontje al geboren. We waren helemaal niet voorbereid voor een thuis bevalling maar het is me zo goed bevallen dat ik het zo weer thuis zou doen!
  Alle keren op controle komen was gewoon een feestje jullie zijn echt super meiden ik kan jullie iedereen aanraden!
  Bedankt voor alle goede zorgen.

 20. Iris
  5 jaar ago Beantwoorden

  Lieve dames,

  Wij willen jullie bedanken voor de goede zorg de afgelopen maanden. In het bijzonder willen we Angelique bedanken voor het fantastische support tijdens de bevalling. Het ging allemaal zo snel dat bevallen in het ziekenhuis niet meer ging, het was even omschakelen, maar door het daadkrachtig optreden en alle rust die je ons gaf, was onze kleine man er in een mum van tijd. We zijn echt blij dat we deze bijzondere gebeurtenis met jou samen hebben kunnen beleven.

  Liefs, Dethmer Jan, Iris & Fabian

 21. nicole
  6 jaar ago Beantwoorden

  Het lijkt alweer een eeuwigheid geleden dat ik ben bevallen van Jaylin. 9 maanden lang een super begeleiding gehad. Geen (ver)oordeel dat ik met medicatie in het ziekenhuis wou bevallen was al een verademing. Mijn meisje liet wat langer op zich wachten dan ik had gehoopt en tijdens een routine onderzoek in het ziekenhuis werd ik flink toegetakeld door een slager. Jullie boden een luisterend oor en zouden er ook een melding van maken. Fijn dat ik serieus werd genomen. Een dag later begonnen de weeën en ben ik uitstekend begeleid door Angelique. De bevalling kwam zo snel op gang dat medicatie geen optie meer was maar dankzij Angelique heb ik dit ook niet gemist. We hebben er een feestje van gemaakt en dit soort bevallingen gun ik iedereen!! Nogmaals bedankt en ik kan iedereen aanraden om naar het geboorte atelier te gaan.

 22. Senay
  6 jaar ago Beantwoorden

  Ik wil jullie ontzettend bedanken voor de fijne tijd die ik bij jullie heb gehad!! Wij hebben de begeleiding als heel fijn en professioneel ervaren. Net of we steeds ‘thuis kwamen’.
  Dank jullie wel voor alles!

  Liefs, Virgil, Senay en James

 23. Cindy, Edwin,Isalie en Baby Lizzy
  6 jaar ago Beantwoorden

  Dames, wij willen jullie bedanken voor de goede zorgen! Top zijn jullie!!! Lizzy is nu een week oud en jullie hebben ons zo goed geholpen! Ondanks dat ik over werd genomen door het ziekenhuis ivm de zwangerschaps diabetes. Super leuk jullie te hebben leren kennen en wellicht tot een andere keer! PS bedankt voor het luisteren naar mijn spannende bevallings verhaal!
  Groetjes

  Cindy, Edwin, Isalie, en Lizzy!

 24. Edita
  6 jaar ago Beantwoorden

  Hello.
  I was really happy wiht your care during my pregnancy.It was my thirst one-so i had a lot of questions,and always had answer for them.And separatlely big thanks for Angelique,to be whith me on delivery!You all really great.
  Thanks a lot!!!!

 25. Elisabeth
  6 jaar ago Beantwoorden

  Dag lieve jullie,

  Jessey is nu 2 weken oud en alles gaat goed.. ! en daar wil ik ook jullie heel erg graag voor bedanken. Vanaf het eerste begin vond ik het heerlijk bij jullie. Dank voor alle goede zorgen en oprechte interesse en gezelligheid. En met name op de dag van de bevalling de fijne begeleiding!

  Voor aanstaande mama’s die twijfelen of ze bij het geboorteatelier terecht willen zou ik zeggen, twijfel gewoon niet meer. Dit zijn zulke geweldig betrokken verloskundigen, met veel ervaring en know how. Je kan je medische echo’s hier ook laten doen, wat een boel scheelt in verschillende locatie voor je afspraken + dat het ook nog eens steeds dezelfde persoon is. Ik heb dat als heel prettig ervaren.

  Lieve Daniëlle, Mieke en Angelique… dank jullie wel ♥

 26. Annemieke
  6 jaar ago Beantwoorden

  Wat een fijne begeleiding tijdens de zwangerschap en de bevalling. Juist doordat dit zo’n persoonlijke ervaring is, was het erg fijn om zo’n vertrouwd gevoel te hebben bij jullie.
  Zo fijn dat ons ideale plaatje voor de bevalling ook goed uitpakte en ons lieve mannetje thuis geboren is. Niets is fijner om tijdens de bevalling volledig op iemand anders te kunnen vertrouwen en Angelique heeft ons uitstekend begeleid. Nogmaals heel erg bedankt voor deze bijzondere en fijne ervaring!

 27. Kai, Danique en Haley
  6 jaar ago Beantwoorden

  Super bedankt voor jullie goede zorgen. De bevalling van onze dochter verliep heel goed. Waar iedereen uiteraard heel blij mee was.
  Jullie praktijk is een aanrader voor vele anderen, en dat gaan we ook zeker aan andere vertellen.

  Groetjes Kai, Danique en Haley

 28. Zuléma
  6 jaar ago Beantwoorden

  Ha Angelique en Mieke en Samantha,

  We zijn al bijna 1 jaar verder.
  Wat heb ik het jullie moeilijk gemaakt met mijn wens om een bad bevalling te willen maar door regels kon het niet. Uiteindelijk hebben jullie toch ingestemd in een soort constructie en haakte ik af. Ik moest ook eigenlijk in het ziekenhuis bevallen. Met 10 dagen overtijd elke dag een bezoekje van een van jullie geweldig. En het ziekenhuis heb ik nooit gehaald want Myron was te snel en er was geen tijd meer. Ik blij dat ik toch thuis kon bevallen dankzij de goede hulp van jou Angelique. Top!
  Het is dat ik zeker weet dat er geen 3de komt want met jullie begeleiding zou je bijna gaan twijfelen. haha.

 29. Daniela Poschl-Nel
  7 jaar ago Beantwoorden

  Het Geboorte-atelier is such a beautiful place to start your journey of pregnancy. They make us feel so special and take such good care of us. I am soo grateful for their support. They are such wonderful and very caring people. I wish every pregnant couple would have such a wonderful experience just like we are having with them. Thank you xoxox

 30. René, Willemieke en Sander
  7 jaar ago Beantwoorden

  Lieve meiden,

  We hebben een super goede tijd gehad bij jullie! Kon jullie altijd bellen als ik ergens mee zat.
  Helaas moest ik tijdens mijn bevalling naar het ziekenhuis. Maar het werd super goed geregeld en overlegd. Na de bevalling ook uitgebreid over kunnen praten hoe de bevalling was verlopen. Daar ben ik jullie zeer dankbaar voor!
  Uiteraard zal ik jullie altijd aanbevelen bij andere mensen! Dit is gewoon een top praktijk waar je je altijd op je gemak voelt.

  Bedankt voor de goede zorg en veel succes met jullie praktijk!

  Lieve groet,
  René, Willemieke en Sander

 31. Melissa Batstra
  7 jaar ago Beantwoorden

  Lieve Angelique & Samantha,

  Ondanks dat ik vanwege HELLP overgenomen was door de gynaecoloog hebben jullie altijd voor mij klaargestaan. Voor vragen, onzekerheden of een luisterend oor waren jullie altijd bereikbaar. Altijd betrokken in de gang van zaken m.b.t. de zwangerschap, heel erg fijn!

  In het bijzonder willen wij Angelique onwijs bedanken. Ondanks de medische indicatie heeft zij ons bijgestaan tijdens mijn bevalling. Haar manier van zorgen en begeleiden voelde als een warme deken. Dankzij jou kijken wij met een goed gevoel terug op een loodzware bevalling!

  Ons gezin is compleet, dank jullie wel voor alles wat jullie voor ons betekent hebben, we zullen jullie niet vergeten!

  Ga zo door meiden, jullie doen het fantastisch!

  Bart, Melissa, Vince & James

 32. Astrid
  7 jaar ago Beantwoorden

  Lieve Angeligue, Mieke, Samantha

  Ik heb een goede tijd bij jullie gehad, zowel voor als na de bevalling. Ook al liep ik voor controle in het ziekenhuis,( omdat de eerste te klein was)als er iets was dan waren jullie er voor ons.Jullie zijn voor andere zeker een aanrader.

  Groetjes Stephan, Astrid, Kaylee en Devon

 33. Kim Pool
  7 jaar ago Beantwoorden

  Lieve Angelique en Mieke,
  Ik kom er na 1,5 jaar achter dat jullie een mooie pagina hebben op FB. Om mijn ervaring met alle moeders en aanstaande ouders te delen werd gevraagd om dat via jullie gastenboek te doen. Mijn zwangerschap liep helaas iets anders dan ik voor ogen had. Jullie aandacht, voor mijn verhaal. Het vertrouwen wat ik kreeg en het warme gevoel is echt onbeschrijfelijk. Mede door jullie heb ik de kracht gevonden om er in te geloven. Helaas kon ik niet door jullie worden bijgestaan tijdens mijn bevalling, maar wat jullie voor mij hebben betekend is echt helemaal top! Ik raad iedereen aan naar jullie toe te gaan en mocht ik weer zwanger mogen raken, kom ik bij jullie terug. Hele dikke zoen en veel liefs van Kim & Manoe

 34. meike vaessen-jonkers
  7 jaar ago Beantwoorden

  Beste Angelique, Mieke en Samantha
  Ik wil jullie bedanken voor de superbegeleiding die ik heb gehad tijdens mijn zwangerschap. Zelfs voordat ik zwanger was stonden jullie deuren open om met ons in gesprek te gaan. Dat heb ik enorm gewaardeerd. Dankjewel daarvoor.
  Helaas ben ik ook tijdens deze bevalling overgedragen aan het ziekenhuis maar mede door onze goede voorbereiding kijk ik er nu heel goed op terug. Door onder andere onze afspraken en jullie betrokkenheid zijn jullie er voor een groot gedeelte bij geweest en dit heb ik als erg fijn ervaren. Ook daarvoor heel erg bedankt.

  Heel veel succes met jullie prachtige praktijk!
  Lieve groet,
  Allard, Meike, Mare en Jesper.

 35. Niels, Marcella En Destiny Visser
  7 jaar ago Beantwoorden

  Mijn zwangerschap is zeer goed verlopen en ik ben altijd super geholpen door de dames. Geen enkele vraag vonden ze onzin waardoor het ook niet zo moeilijk is om een vraag te stellen als je ergens mee zit. Samantha heeft samen met Rosanne mijn bevalling begeleid. Samantha ik ben zo blij dat je bij ons bent gebleven in het ziekenhuis en uiteindelijk alsnog zelf de bevalling gedaan.. Het geboorte Atelier mocht er nog een kleine komen in de toekomst dan komen wij zeker weer bij jullie…

  Bedankt voor alle zorg.

  Niels , Marcella en Destiny Visser

 36. Melissa Batstra
  7 jaar ago Beantwoorden

  Tijdens mijn eerste zwangerschap begeleid door Mieke en Angelique, wat een topmeiden! Erg lief, betrokken en laagdrempelig. Jammer genoeg halverwege de zwangerschap overgedragen aan de gynaecoloog, maar ook toen regelmatig contact gehad. Nu weer pril zwanger en direct aangemeld bij het Geboorte-Atelier, hopende dat Mieke/Angelique of Samantha mijn bevalling kan gaan begeleiden. Meiden, ga zo door, jullie doen het top!

 37. Patrick & Bianca Zuman
  7 jaar ago Beantwoorden

  Op 14 januari 2013 hebben wij ons wondertje Puck mogen verwelkomen. Een hele bijzondere gebeurtenis voor zowel ons als ouders maar ook zeker voor de verloskundige (Angelique) aangezien wij gekozen hebben voor een bad-bevalling in ons eigen huis.

  Na heel veel informatie op internet te hebben gevonden en een informatie avond te hebben bijgewoond bij ‘De Oerbron’ ( beval-baden verhuur red.), zijn we op zoek gegaan naar een verloskundige praktijk .
  Vanaf het moment dat wij het geboorte atelier hebben gebeld met de vraag of ze bekend waren en ervaring hebben met een bad bevalling voelde het goed.
  De verkregen informatie, de prettige omgang en persoonlijke ‘touch’ maakte dat we gekozen hebben om samen met de verloskundigen van het geboorte atelier, dit mooie avontuur aan te gaan.

  Om tijdens de bevalling niet voor verassingen komen te staan en teleurstellingen te voorkomen, hebben wij een geboorte/beval plan geschreven. Hierin hebben wij onze wensen kenbaar gemaakt t.a.v setting, sfeer en wat we vooral niet willen tijdens de bevalling of eventuele bezoek aan het ziekenhuis. Deze hebben we besproken met de verloskundige. Na een goed gesprek, waarbij onze wensen soms botsten met de medische noodzakelijke aspecten, hebben wij uiteindelijk een voor alle partijen prima balans gevonden. Zaken waar wij in eerste instantie niet aan hebben gedacht zijn op professionele wijze maar zeker met de juiste overtuiging, aan ons voorgelegd.

  Uiteindelijk is de gehele bevalling zeer naar wens verlopen en zijn de eerste uren van Puck zo ontzettend relax geweest, dat we een ieder die overweegt een bad bevalling te gaan doen, willen aanraden dit serieus te onderzoeken.

  Aangezien er niet zo veel badbevallingen gedaan worden in Nederland, is het zoeken naar een verloskundige praktijk die bekend is en ervaring heeft met een badbevalling zeker aan te raden. Voor ons heeft het geboorte atelier, met een speciale vermelding voor Angelique, alle verwachtingen overtroffen!!

  Lieve groetjes,
  Patrick, Bianca en Puck.

 38. Tessa Bakker
  7 jaar ago Beantwoorden

  Alweer 5 en 2,5 jaar geleden begeleid Mieke en Angelique. Beide keren een fantastische begeleiding en contact gehad!! In mijn omgeving hoor ik meerdere positieve reacties. Toppers!

 39. Nellie van Rooijen
  7 jaar ago Beantwoorden

  mijn zwangerschap is begeleid door Mieke en Angélique. Super hoe ze er alles aan doen om je een fijne zwangerschap te laten hebben. Ik heb het als super ervaren en vertel tegen iedereen dat het geboorte atelier super is. helaas konden ze niet bij mn bevalling zijn omdat ik onverwachts in het ziekenhuis moest bevallen

 40. Samantha van den Broek
  7 jaar ago Beantwoorden

  Bij mijn tweede en derde zwangerschap ben ik bij het Geboorte Atelier geweest en ik heb beide keren als zeer fijn ervaren. Vooral mijn tweede zwangerschap, dat was er één uit een boekje, relaxt ontspannend, maar vooral gezellig. Dat is me vooral bij gebleven. Ik woon helaas niet meer in Almere, anders had ik bij een eventuele volgende zwangerschap me zeker hier weer aangemeld!

  Succes meiden! Ik wens jullie het allerbeste toe!

Laat je bericht achter

We vinden het erg leuk als je wat schrijft!

Write your feedback *

Name *